Sandalovina, taj magični dar prirode

Sandalovina, taj magični dar prirode

Pokušala svašta. Nakon dužeg niza preparata u nastojanju pronaći neku kupku koja će stvarno polučiti rezultat koji piše na boci i utemeljeno na moći prirode našla…

Dakle njezino veličanstvo sandalovina.

Miris koji budi snagu i opušta. Treba birati onu indijsku. Ona je prava, kakva sandalovina treba biti. Uz upute čekam taj trenutak… nisam koristila sve njene blagodati, samo mali djelić. Ono što sa sigurnošću mogu tvrditi je da je za kožu naprosto savršena, u punini teksture u koju pretvara vodu sa samo par kapi. Koristeći je, nije potrebno ništa nakon ili još samo to. Sama sebi dovoljna.

Uglavnom, sandalovina je učinkovita za više bolesti i svojom raskoši boja, mirisa u obliku smaragd zelene boje osvaja. Tijelo, a i duh. Otvara  sve pore i izbacuje nečistoće brzinom svjetlosti.

Ne želim se baviti nadriliječništvom, ali pouzdano tvrdim da njeno korištenje ima dugotrajni i sinergijski učinak. Kad god se odlučili koristiti je i u kojem god obliku. U dodiru s kožom je pobjednik u svim malaksalostima, ekcemima, opušta i smiruje. U stresnom kaosu obveza, rokova, izdvojiti trenutak za opuštajuću kupku mijenja sve.

Sandalovina je otkriće koje mi daje garanciju u kapima. I postaje realno ono što Dobriša Cesarić kaže u svojoj pjesmi: „Što u svemu znači jedna mala kap“. U slučaju sandalovine puno. Nekako otad primjećujem da jako puno ljudi bez obzira na spol ima potrebu zagrliti me. Sve kupke dosad bile su samo nešto što uliješ, čekaš da se voda ohladi, da iziđeš. Bez obzira na ono što piše na boci. I u kojem god obliku se pojavilo: granule, tekućina, sol…

Draga prirodo, hvala ti na tvojoj moći. U obliku sandalovine.

Vrijedi svake kapi. Probajte. Toliko dobro da inspirira.  Just. Original. Savršeno. Preporađa.

Sabrina Pejić

FOTO: Roberto Nickson/Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.