Categories KULTURA

Tabor Film Festival otvorio prijave za volontere

Tabor Film Festival je objavio poziv svim zainteresiranim volonterima da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem festivalskom izdanju. Jubilarno izdanje najdugovječnijeg međunarodnog festivala kratkometražnog filma održat će se od 7. do 10. srpnja u dvorcu Veliki Tabor, a organizatori pozivaju sve koji se žele priključiti ovogodišnjem festivalskom timu da se prijave do 31. svibnja.

Volontiranje

Odabrani  kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih devetnaest festivalskih godina te dobiti priliku steći dragocjeno iskustvo, besplatno uživati u festivalskim programima, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.
Poslovi volontera bit će organizirani na info pultu i ulazu, parkingu i u kampu, kao i u tehničkoj potpori te u dvorcu, a  prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere zainteresirani mogu pročitati na www.taborfilmfestival.com, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do utorka, 31. svibnja 2022. Volonteri koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, a otvorit će im se i mogućnosti dugoročnije suradnje na ostalim projektima organizatora.

Proljetni dani pravo su vrijeme za planiranje opuštenog ljetnog provoda, a kao podsjetnik i poticaj donosimo i službeni aftermovie festivala, uz upozorenje organizatora da pršti zarazno dobrom energijom i veseljem, kakvo sve očekuje i na sljedećem Taboru.

 

AUTOR/FOTOGRAFIJA: Promo