Svi zajedno za Bahu prikupili gotovo 9 tisuća kuna

Svi zajedno za Bahu prikupili gotovo 9 tisuća kuna

Na humanitarnoj večeri pod nazivom „Svi zajedno za Bahu“, održanoj u subotu navečer u zaprešićkom kultnom kafiću SchlafRock prikupljeno je ukupno 8472 kune i 50 eura. Podsjetimo, na večeri u organizaciji Facebook grupe „Zaprešić bez cenzure“ skupljala se humanitarna pomoć za njihovog sugrađanina Zvonka Bešlića Bahu.

Baha je legendarni redar iz nekadašnjih klubova Čin Čin i Paradiso u blizini Zaprešića. Baha ih je, ističu, kao klince uvijek pazio i štitio i svima je ostao u dobrom sjećanju.

Legendu jedne generacije mladih, sada odraslih i obiteljskih ljudi, prije pet godina je pogodila teška bolest. Doživio je moždani udar nakon kojeg više ne može raditi, zbog čega se našao u nezavidnoj financijskoj situaciji.

Pomoć je prikupljana na način da je svatko tko želi ubacio u kutiju na šanku iznos koji želi. Ljudi su se zabavljali uz hitove 70-ih i 80-ih godina koje je puštao Alen Završki, nekadašnji DJ iz Čin Čina , koji je također odradio „pro bono“ večer za Bahu.

Nakon uspješno odrađenog koncerta na glavnom trgu u Zaprešiću, humanitarnom događaju pridružio se i uvijek dobro raspoloženi Davor Gobac, frontman rock grupe Psihomodo pop.

Jelena Oberman

FOTO: Robert Oberman, Alter