Categories SCENA

Nova imena na hrvatskoj sceni, zapamtite ih – Kejti, Zao i šta će oni

Na hrvatskoj sceni pojavljuju se nova, zanimljiva imena. Kejti, Zao i „šta će oni“ ovoga su tjedna objavili novi singl „Đubre“ i uspjeli su nam privući pažnju, te pobuditi interes.  

„Pjesma i spot govore o životu, smrti, ljubavi, mržnji, konfliktu, pomirenju, anksioznosti, mirnoći i teškoj izvjesnosti onoga što ne možemo ili, još gore, ne želimo izbjeći“, kažu iz produkcijske kuće „šta će oni“.

 Tko su oni?

Produkcijska kuća „šta će oni“ nova je na hrvatskoj sceni i utemeljena je krajem prošle, 2021. godine. Poprilično su tajnoviti i ne otkrivaju svoj pravi identitet. Otkrivaju samo da se radi o umjetničkom kolektivu koji pruža kompletnu uslugu. Tako su glazbenicima na raspolaganju: autorski odjel, odjel za audio/video produkciju, marketing i booking. No, kolektiv ne staje na tome, nego najavljuju revoluciju na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ujedno pozivaju sve „koji ne žele kročiti ustaljenim putevima benigne domaće glazbene industrije da im se jave“, otvoreni su za sve produktivne suradnje. Prisutni su na instagramu pod imenom @staceoni.

„Kejti i Zao su mladi, perspektivni pjevači koji će zbog svojih glasova, ljubavi prema glazbi i tolerancije na niske temperature napraviti velike stvari u regionalnoj glazbi“, vjeruju u kolektivu.

Uskoro slijede njihovi samostalni singlovi „Daleko“ i „Patetika“. 

Alter.hr