Miriiam, ime za koje ste trebali čuti, objavila „Stellu“

Miriiam, ime za koje ste trebali čuti, objavila „Stellu“

Miriiam, novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni za koje ste trebali čuti, upravo je objavila novi singl naziva „Stella“. Miriiam je, da otkrijemo onima koji to još ne znaju, osvojila Rock&Off nagradu za Veliki prasak godine. To je nagrada koju dodjeljuju glazbeni novinari. Zahvaljujući tome, sudjelovat će i na drugoj po redu Rock&Off turneji ovog ljeta na kojoj će svoju glazbu predstaviti po klubovima i festivalima diljem Hrvatske.

Novi singl „Stella“, kao i ostali s hvaljenog i slušanog albuma „Call me up“ vesela je i romantična pjesma razigranog ritma, te izrazito radiofonična.

 Kakva je „Stella“?

„Stella je jedna od pjesama s albuma koja ljudima nerijetko zapne za uho. Tematski se nekako i naslanja na „Call Me Up“ i zamisao koja leži iza te pjesme, samo što im je različit temperament. Jedna je zimski obojena melankolijom, a druga – upravo objavljena Stella – istoj ideji pristupa iz razdragane pozicije. Dobro joj stoji proljetni umor, ali i utopijske ideje o sretnome završetku”, kaže Miriiam.

Miriiam je kantautorica koja svoju glazbu radi na engleskom jeziku, no za produkciju je zaslužna zagrebačka ekipa – Toni Tkalec i Edvin Đerahović iz Penthouse Studija. Autori spota kojeg možete pogledati ovdje su Ela Ban i Pavle Kocanjer.

Jelena Oberman

FOTO: PROMO